Bereikbaarheid / nieuws

In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 23 december tot en met 2 januari. In behandeling zijnde cliënten kunnen indien nodig tijdens kantooruren contact opnemen met Cécile (06-10733555) van 23 tot en met 27 december en met Lizy (06-51674550) van 30 tot en met 2 januari.

Buiten kantoor uren is de Huisartsenpost Heuvelland bereikbaar in geval van crisis (043 387 7777)

Documentaire over prestatiedruk:
‘Stress to Impress
 is de tweede documentaire van de makers van ‘To my loved ones’ en gaat over de enorme prestatiedruk waar jongeren in de hedendaagse maatschappij mee te maken krijgen. De verwachtingen die jongeren van zichzelf hebben blijken veelal veel te hoog te zijn. Ook de verwachtingen over anderen zijn groot en veelal niet realistisch meer. Op social media zoals Facebook, Instagram en Snapchat lijkt alles mooier en beter. Daarnaast legt de nadruk vanuit de maatschappij op presteren en iets van jezelf maken. 

Met de documentaire hopen de makers jongeren te inspireren om ook eens relaxed te doen en geen druk in het leven te ervaren. Hun motto “Pluk eens een dag niet”. Laat het perfecte ‘plaatje’ in je hoofd soms even voor wat het is en leer ook ontspannen.
Zie voor meer informatie: stichtingscherp.nl

Mindfulness
Bezig met mediteren/mindfulness? download de app Insight timer voor je smartphone voor geleide meditaties.

Reageren is niet mogelijk